Nieuws

Stal onder de voet gelopen door Kabouters

september 17, 2022

Plopperdeplopperdeplop! Wat was me dat voor een avondje voetbal aan de Nieuwendijk.

De thuisploeg ontving de Kabouters uit Opglabbeek, die net als de thuisploeg met 0 punten stonden na twee wedstrijden. Wie gedacht had dat er misschien wel iets in zat voor Stal Sport, moest zijn mening al gauw herzien. Na amper 13 minuten keken onze jongens al tegen een 0-2 achterstand aan. Telkens moesten de thuisverdedigers het onderspit delven tegen de Opglabbeekse aanvallers. Vlak na de 0-2 kon Stal ei zo na milderen, maar het schot van Doumkos belandde op de paal. De bezoekers hadden betere afwerkers. Na 24 minuten volgde al de 0-3 en twee minuten later de 0-4. Het was droevig om zien hoe de bezoekende aanvallers door de verdediging sneden als door boter. Nadat Opglabbeek nog eens op de lat besloot, stond via nog twee treffers in de eerste helft bij de rust een 0-6 tussenscore op het bord.

De tweede helft bracht enige beterschap, ook op aanvallend vlak deed Stal beter mee, maar toch konden de bezoekers in een dol kwartiertje nog driemaal scoren, terwijl de thuisploeg daar geen enkele keer in slaagde. Dat bracht de eindstand op 0-9, een monsterscore die in geen jaren nog voorgekomen was bij Stal Sport.

Hoog tijd voor herbronning in de kleedkamer, want ook de volgende wedstrijden beloven niet van de poes te zijn.--