2022-23

23-04-2023 TURKSE RANGERS 3 - STAL SPORT 0

Een zwak Rangers kon voor rust geen afstand nemen van Stal, dat zelfs een strafschop miste. Na rust kwam de verdiende zege er alsnog via twee goals van Car en eentje van Arslan.  (gsb)

TURKSE RANGERS: Swakhoven, Taktak, Yalcin (83’ Gunes), Derin (68’ Bilgic), Alkis (63’ Demirtas), Yavuz, Arslan, A. Ouzahim, Turan (6’ Yasar), Masalci, Car.

STAL SPORT: Sevindik, Hermans, Vanzeir, Bijloos, Machiels (56’ Loconsole), Deelkens, Geys (67’ Van Den Winkel), Mondelaers (85’ Geysen), Nuyts, Theys (75’ Pirotte), Iaccino.

DOELPUNTEN: 57’ Car 1-0, 74’ Arslan 2-0, 83’ Car 3-0.

STRAFSCHOP: 30’ Hermans (Stal Sport, gemist)

GELE KAARTEN: Car, Mondelaers, Yalcin, Nuyts.

SCHEIDSRECHTER: Claes.

TOESCHOUWERS: 100

15-04-2023 KFC HAMONT 6 - STAL 1

Eenrichtingsvoetbal leidde tot een ruime, niet eens overdreven, lokale zege. Via een lob zette Thijs Hamont vlug op 1-0. Pas in de slotfase van de eerste helft liep de thuisploeg verder uit tot 3-0. Hermans kopte na de pauze de 3-1 binnen, waarop Hamont de partij weer in handen nam. Via een tweede goal van Schetz en twee potten van Meli, die ook nog twee keer het doelkader trof, stond de 6-1 op het bord. (gsb)

HAMONT: Emmers, Looijmans (60’ Looijmans), Reyskens, S. Doms, Damen (79’ T. Doms), F. Peeters (73’ J. Peeters), Meli, Van Vlierden, Thijs, Vromans, Schetz.

STAL SPORT: Sevindik, Pirotte (46’ Van Den Winkel), Segers, Hermans, Vanzeir, Bijloos, Machiels (81’ Yersiz), Geys (79’ Nuyts), Mondelaers, Loconsole, Iaccino.

DOELPUNTEN: 7’ Thijs 1-0, 37’ Pirotte (own) 2-0, 38’ Schetz 3-0, 52’ Hermans 3-1, 69’ Schetz 4-1, 71’ Meli 5-1, 78’ Meli 6-1.

SCHEIDSRECHTER: Mesotten.

TOESCHOUWERS: 100. (gsb)

01-04-2023 STAL SPORT 0 - GRUITRODE 5

Vierklapper voor Jarne Berben in ruime zege voor Gruitrode op een zware doorregende Stalse grasmat. Met een vroeg strafschopdoelpunt in elke helft zaten de bezoekers op rozen. Dieper in de tweede helft waren zes minuten voldoende om de Royse zege met drie goals aan te dikken tot 0-5. (gsb)

STAL SPORT: Sevindik, Pirotte, Segers, Vanzeir, Machiels (56’ Nuyts), Deelkens, Geys (77’ Yersiz), Mondelaers, Loconsole (68’ Van Den Winkel), Theys, Iaccino.

GRUITRODE: Coenen, T. Martens, Hermans, D. Martens (78’ Vanwezemael), Br. Geelen (78’ Drijkoningen), Be. Geelen, Berrevoets (68’ Bollen), Ieracitano, Daniëls, R. Berben, J. Berben.

DOELPUNTEN: 7’ J. Berben 0-1 (strafchop), 49’ J. Berben 0-2 (strafschop), 74’ R. Berben 0-3, 78’ J. Berben 0-4, 80’ J. Berben 0-5.

STRAFSCHOPPEN: 7’ J. Berben (omgezet), 49’ J. Berben (omgezet)

GELE KAARTEN: Machiels, Deelkens.

SCHEIDSRECHTER: Cillen.

TOESCHOUWERS: 90.

25-03-2023 RC PEER 10 - STAL 1

Het was ruim twintig minuten wachten op de Peerse openingstreffer van De Poorter. Daarna ging het snel richting afstraffing voor Stal. De lokale strategie om onder de hoge bezoekende druk balletjes diep te sturen, wierp zijn vruchten af met een hattrick voor De Poorter en een vierklapper voor Snoeks. Ook Coenen (2x) en Swerts (penalty) scoorden. De Stalse verdediger Theys scoorde de - nou ja - eerredder. (gsb)

RC PEER: Kerfs (61’ Geraerts), Swerts, Goossens, Jo. Bleyen, Vaesen (55’ C. Carpentier), Mennes (61’ Winters), De Poorter, Do Ceu (46’ Derwa), Snoeks, Huibers, Coenen.

STAL SPORT: Kenens (46’ Sevindik), Segers, Hermans, Vanzeir, Bijloos (36’ Iaccino), Machiels (59’ Pirotte), Mozu (46’ Nuyts), Geys, Mondelaers, Loconsole, Theys.

DOELPUNTEN: 22’ De Poorter 1-0, 25’ Coenen 2-0, 26’ Swerts 3-0, 35’ De Poorter 4-0, 38’ De Poorter 5-0, 49’ Snoeks 6-0, 52’ Theys 6-1, 54’ Snoeks 7-1, 69’ Snoeks 8-1, 76’ Snoeks 9-1, 79’ Coenen 10-1.

GELE KAARTEN: Bijloos, Pirotte.

SCHEIDSRECHTER: Reyskens.

TOESCHOUWERS: 120. (gsb)

18-03-2023 STAL 0 - LINDELHOEVEN 1

Veldoverwicht leidde tot een magere maar verdiende 0-1 voor Lindelhoeven. Jonas Meeus trapte een vrije trap rechtstreeks tegen de netten. De topschutter van 2B miste even later nog een elfmeter. Ook Demirci, Alen en Geunens kregen de kans om de score te verdubbelen, terwijl de tegenprikken van Stal evenmin iets opleverden. (gsb)

STAL: Kenens, Vanzeir, Segers, Hermans, Sevindik (46’ Machiels), Bijloos (78’ Geys), Mozu, Veestraeten (61’ Van Den Winkel), Deelkens, Theys (78’ Nuyts).

LINDELHOEVEN: Loots, Lemmens, Geunens, Catteeuw, Maes, Vandebriel, Alen (70’ Daerden), Mues, Claeys, Meeus, Demirci (81’ Leën).

DOELPUNT: 16‘ Meeus 0-1.

STRAFSCHOP: 18’ Meeus (gemist).

RODE KAART: 67’ Michiels (T1 Stal, 2x geel).

GELE KAARTEN: Mozu, Demirci, Deelkens, Michiels (T1 Stal).

SCHEIDSRECHTER: Truyen.

TOESCHOUWERS: 110.

12-03-2023 HEUSDEN-ZOLDER 4 - STAL 1

Heusden-Zolder was enkele maten te groot voor Stal Sport. Halfweg stond het 3-0 via een intikker van Viallatte, nadat Pallen een collectieve aanval afrondde en Viallatte uit de omschakeling scoorde. Na de vroege 4-0 van Pallen in de tweede helft ging de thuisploeg in spaarmodus, waarop Deelkens de eer nog redde. (gsb)

HEUSDEN-ZOLDER: Goossens, Viallatte, Ketels, Jannes, Cuypers, Baeten (11’ Aerts), Casas-Trobbiani, Pallen, De Leger, Clerix, Deboutte.

STAL: Kenens (57’Nuyts), Vanzeir, Machiels (52’ Geys), Segers, Hermans, Bijloos, Mozu, Veestraeten, Deelkens, Van Den Winkel (57’ Sevindik), Mondelaers (46’ Loconsole).

DOELPUNTEN: 14’ Viallatte 1-0, 20’ Pallen 2-0, 44’ Viallatte 3-0, 48’ Pallen 4-0, 77’ Deelkens 4-1.

GELE KAARTEN: Vanzeir, Casas-Trobbiani, De Leger.

SCHEIDSRECHTER: Acikgoz.

05-03-2023 STAL 2 - ANADOL 4

Deelkens strafte al vroeg een foutje van goalie Uludag af, maar de openingstreffer van de Stalse spits leverde net als vorige week geen punten op. Via Aydin, die een fout van Kenens in dank aannam, en Aydemir stond het halfweg 1-2. In een tweede helft, ontsierd door twee rode kaarten, zette M. Bayraktar zich nog twee keer door voor evenveel bezoekende treffers en tussenin trof ook thuisspeler Bijloos raak. (gsb)

STAL: Kenens, Theys, Machiels, Segers, Delarbre (56’ Pirotte), Bijloos (84’ Geys), Mozu (67’ Nuyts), Veestraeten, Mondelaers, Deelkens, Iaccino (67’ Sevindik).

ANADOL: Uludag, K. Zevne, Aydemir, Turan (88’ Üstün), E. Zevne, H. Bayraktar, Simitci, M. Bayraktar, Eren (86’ Top), Dogru (69’ Senol), Aydin.

DOELPUNTEN: 19’ Deelkens 1-0, 24’ Aydin 1-1, 42’ Aydemir 1-2, 62’ M. Bayraktar 1-3, 70’ Bijloos 2-3, 83’ M. Bayraktar 2-4.

RODE KAARTEN: 72’ Senol (Anadol), 81’ Theys (Stal, 2x geel).

GELE KAARTEN: Turan, H. Bayraktar, E. Zevne, Theys, Simitci.

SCHEIDSRECHTER: Van Veldhoven.

25-02-2023 Louwel 5 - Stal Sport 2

Stal begon nochtans sterk aan de partij. Deelkens besloot al vroeg op de uitgekomen Vanhoof. De Louwelse goalie lag minuten later aan de basis van de 0-1 door een te korte terugspeelbal pardoes tegen Deelkens te knallen. En via Delarbre kwam Stal nog bijna op een dubbele voorsprong. De bezoekers deemsterden daarna weg en verdediger Theys dreigde zelfs de schlemiel te worden. Eerst verwerkte hij een voorzet in eigen doel (1-1) en vlak voor de pauze veroorzaakte hij een lichte strafschop (2-1).

“Ik lag verstrengeld met Cox op de doellijn”, vertelde Alex Theys. “Ik trapte het leer weg en raakte daarbij de recht klauterende aanvaller. De strafschop kon evenzeer wel als niet worden gefloten. We gingen voluit voor de drie punten. De achterstand net voor rust kwam dus ongelegen. Na de pauze kopte ik de gelijkmaker binnen, waardoor er weer hoop was. We hielden het echter niet vol. Spijtig, want dit was onze match van de laatste kans.”

Dwarsligger

Louwel kon rekenen op Stalse hulp om de zege thuis te houden. De ervaren Vanzeir dribbelde in de eigen kleine rechthoek alsof het een schoolpleintje betrof én dat ging uiteraard mis. Maggen nam het geschenk aan: 3-2. Via invallers Caelen (heerlijke trap) en Leyssens (eigen doelpunt) kwam de 5-2eindstand op het scorebord.

“Ik wilde zo graag scoren en dat lukte uit een schuine hoek met een verre knal over de doelman. Zo liet ik zien dat we erg graag in tweede willen blijven”, lachte Joren Caelen.

“We blijven erin geloven”, aldus Michael Maggen, die twee keer scoorde én de dwarsligger raakte. “In een moeilijk seizoen met tegenslag op het veld en blessures beslisten we deze open wedstrijd, mede dankzij onze ervaring.”

LOUWEL: Vanhoof, Houben (79’ Hendrix), Winkels, Didden, Heynen, Hendrikx, Vanhees, Maggen, Roex (85’ Verslegers), Cox (79’ Knevels), Raïs (68’ Caelen).

STAL: Kenens, Reynders (46’ Leyssens), Vanzeir, Theys, Machiels, Segers, Delarbre (80’ Geys), Hermans, Mozu, Mondelaers (78’ Yersiz), Deelkens.

DOELPUNTEN: 9’ Deelkens 0-1, 23’ Theys (own) 1-1, 43’ Maggen (strafschop) 2-1, 56’ Theys 2-2, 76’ Maggen 3-2, 77’ Caelen 4-2, 80’ Leyssens (own) 5-2.

GELE KAARTEN: Segers, Vanzeir, Hermans, Winkels, Roex, Theys, Heynen, Caelen.

SCHEIDSRECHTER: Pinxten.

Beelden vind je hier:

11-02-2023 STAL SPORT 2 - LEOPOLDSBURG 2

Leopoldsburg vertoefde veel op de helft van Stal, dat de lange bal als wapen hanteerde. Stal kwam op voorsprong via Vanzeir (vrije trap), al nette Volders (na hoekschop) vrijwel meteen erna de 1-1. Na de 2-1 van Hermans moesten de bezoekers op zoek naar de gelijkmaker, die viel wederom op hoekschop met Strijbosch als afwerker. (gsb)

STAL: Kenens, Segers, Hermans, Delarbre, Vanzeir, Machiels (56’ Geys), Mozu (68’ Sevindik), Deelkens, Van Den Winkel (90’ Pirotte), Mondelaers, Theys.

LEOPOLDSBURG: Van Humbeeck, Volders, Claes, G. Reumers, Dhondt, Karaöz, Brusselaers, Strijbosch, R. Reumers (70’), Reynders (46’), Ndikumana.

DOELPUNTEN: 27’ Vanzeir 1-0, 30’ Volders 1-1, 58’ Hermans 2-1, 85’ Strijbosch 2-2.

GELE KAARTEN: Theys, Reynders, Brusselaers, Deelkens, Hermans, Ndikumana, Vanzeir.

SCHEIDSRECHTER: Paesen.

TOESCHOUWERS: 110. (gsb)

08-02-2023 Elen 3 - Stal 1

Elen pakte de zege tegen Stal. Mozu bracht de bezoekers nochtans op voorsprong. Die werd twee minuten later ongedaan gemaakt. In de tweede helft zorgden Schoonbroodt en Avci (met zijn tweede) voor de 3-1-eindstand.

ELEN: Celis, Ramaekers, Cox, Lamberigts, Schoeters, Schoonboordt (72’ Pass), D. Opdekamp, Vereecken, Peeters (61’ Geelen), Avci, El Idrissi (58’ W. Opdekamp).

STAL: Kenens, Segers (69’ Pirotte), Hermans, Delarbre, Vanzeir, Machiels, Mozu, Geys (77’ Sevindik), Van Den Winkel (77’ Sparenberg), Mondelaers (88’ Nuyts), Theys.

DOELPUNTEN: 32’ Mozu 0-1, 34’ Avci 1-1, 55’ Schoonbroodt 2-1, 82’ Avci 3-1.

SCHEIDSRECHTER: Willems.

TOESCHOUWERS: 80. (gsb)

04-02-2023 KADIJK 5 - STAL SPORT 0

Ruime zege voor Kadijk tegen een onmachtig Stal. De thuisploeg legde de match binnen de tien minuten in een definitieve plooi via goals van Molenberghs, Ulenaers en Gorssen. Voor het half uur nette Ulenaers zijn tweede én ook Gorssen legde in de slotfase een tweede in het mandje. (gsb)

KADIJK: De Bisschop, T. Thijs (83’ Van Hout), Mannaerts, Dierckx, Rombouts, Gorssen, Molenberghs, Nijs, J. Thys, Ulenaers (73’ Peeten), Theuwis (66’ R. Thijs).

STAL SPORT: Kenens, Van Den Winkel (46’ Pirotte), Segers, Hermans, Delarbre, Vanzeir, Bijloos (46’ Reynders), Mozu, Deelkens (79’ Sevindik), Iaccino (36’ Machiels), Geys.

DOELPUNTEN: 4’ Molenberghs 1-0, 5’ Ulenaers 2-0, 8’ Gorssen 3-0, 27’ Ulenaers 4-0, 83’ Gorssen 5-0.

STRAFSCHOP: 80‘ Hermans (gestopt).

SCHEIDSRECHTER: Heyligen.

TOESCHOUWERS: 120.

28-01-2023 STAL SPORT 0 - BOORSEM A 3

Verdiende zege voor Boorsem op het veld van hekkensluiter Stal. Palaia tikte op hoekschop de 0-1 binnen en gaf met het hoofd de assist voor de 0-2 van Ubachs. Vervolgens controleerde Boorsem de partij, al kwam de thuisploeg sporadisch opzetten. Vanuit de omschakeling scoorde Janssen nog de 0-3. (gsb)

STAL SPORT: Kenens, Mondelaers (46’ Machiels), Van Den Winkel, Pirotte (46’ Theys), Segers, Delarbre, Vanzeir, Bijloos, Mozu (59’ Geys), Deelkens, Iaccino (78’ Sevindik).

BOORSEM: J. Kortleven, Maes, R. Sponga (60’ J. Sponga), Vranken, Garcia, Morganti, Q. Kortleven (85’ Seddiki), Kaygan (69’ Hauben), Ubachs (85’ Kocaslan), Palaia, Janssen.

DOELPUNTEN: 26’ Palaia 0-1, 31’ Ubachs 0-2, 84’ Janssen 0-3.

GELE KAARTEN: Kaygan, Maes, Segers.

SCHEIDSRECHTER: Leenaerts.

TOESCHOUWERS: 90. (gsb)

14 - 01 - 2023 STAL SPORT 1 - MECHELEN A/D MAAS A 2

Een zwaar veld en veel wind zorgden voor een felbevochten strijd, die de bezoekers wonnen op punten. Janssen (op corner) en De Luca (assist van invaller Lardenoije) zetten de Maaslanders op 0-2. Verder dan de aansluitingstreffer via Deelkens kwam Stal niet. (gsb)

STAL SPORT: Kenens, Pirotte (57’ Sevindik), Segers, Hermans, Vanzeir, Delarbre, Bijloos, Mozu (57’ Mozu), Veestraeten (35’ Mondelaers), Deelkens, Van Den Winkel, Iaccino.

MECHELEN A/D MAAS A: Maes, Czifrik, J. Beckers, Lenskens, Aykac (30’ Lardenoije), De Luca, Zotti (68’ Verheyen), Janssen (86’ Wevers), Peulen (86’ Pacan), Islamovic, Pirlet.

DOELPUNTEN: 24’ Janssen 0-1, 38’ De Luca 0-2, 59’ Deelkens 1-2.

SCHEIDSRECHTER: J. Boelen.

17 - 12 - 2022 OPGLABBEEK 1 - STAL SPORT 5

De mot zit erin bij de Kabouters, die voor de tweede week op rij een pak voor de broek kregen. De thuisploeg kon nog een tijdje gelijke tred houden , maar na de 1-2 gingen de kopjes omlaag. De score had na rust nog veel hoger kunnen oplopen, maar de rode lantaarn was in een genadige bui. (frba)

OPGLABBEEK: Jeurissen, Scheepers, Brullot, Bisschops (76’ Gallo), Van Laeken, Driesen, Hilven, Carlisi (76’ El Hafraoui), Neyens, Garcia, Colak.

STAL: Kenens, Pirotte (89’ Mondelaers), Segers, Hermans, Vanzeir, Bijloos, Mozu (80’ Gheys), Verstraeten (89’ Theys), Deelkens (80’ D’Hulst), Van Den Winkel, Iaccino.

DOELPUNTEN: 13’ Deelkens 0-1, 28’ Neyens 1-1, 42’ Hermans 1-2, 44’ Deelkens 1-3, 54’ Deelkens 1-4, 59’ Bijloos 1-5.

GELE KAART: Van Laeken.

SCHEIDSRECHTER: Capiot.

TOESCHOUWERS: 90. (frba)

10-12-2022 AS-NIEL 5 - STAL SPORT 0

Het eerste kwartier was voor de bezoekers, die hoog druk zetten en op zoek gingen naar een doelpunt. Die treffer viel halverwege de eerste helft echter aan de overkant. Sarcinella zorgde voor 1-0 en ook Muto scoorde nog vóór rust. Na de 3-0 van Simone was de wedstrijd beslist en konden zowel Muto als Simone nog een tweede maal scoren. (bs)

AS-NIEL: Buntinx, Alessio Battista (53’ Meyers), Vanhees, Maes, Janssens (65’ Hendrikx), Muto, Maassen, Sarcinella (72’ Leandro Battista), Bloemen, Kaes, Simone.

STAL SPORT: Kenens, Pirotte, Segers, Hermans, Delarbre (58’ Mondelaers), Bijloos, Mozu (55’ Geys), Veestraeten, Deelkens (46’ Vanzeir), Volders (46’ Loconsole), Iaccino.

DOELPUNTEN: 22’ Sarcinella 1-0, 40’ Muto 2-0, 49’ Simone 3-0, 52’ Muto 4-0, 73’ Simone 5-0.

GELE KAARTEN: Bijloos, Bloemen.

SCHEIDSRECHTER: Souverijns.

TOESCHOUWERS: 50. (bs)

03-12-2022 STAL SPORT 0 - TURKSE RANGERS 1

Felbevochten zege voor Turkse Rangers op het veld van Stal. Met een afstandspegel tekende Demirtas voor het enige doelpunt uit de match. Het bleef een zenuwachtige bedoening omdat de bezoekers de score niet konden verdubbelen en de lange bal van Stal regelmatig gevaar opleverde. (gsb)

STAL SPORT: Kenens, Volders, Segers (83’ Theys), Hermans (75’ Geys), Delarbre, Loconsole (83’ Mondelaers), Bijloos, Mozu, Veestraeten, Deelkens, Iaccino.

TURKSE RANGERS: Heilmann, Turan, Yildiz (72’ Hüyük), Taktak, Masalci, Derin, Demirtas, Car, Yavuz (78’ Bilgic), Gunes, A. Ouzahim.

DOELPUNT: 8’ Demirtas 0-1.

RODE KAART: 80’ Delarbre.

SCHEIDSRECHTER: Joris.

TOESCHOUWERS: 80.

26-11-22 STAL SPORT 1 - RC PEER 3

Moeizame zege van leider Peer bij de rode lantaarn ondanks duidelijke 1-3-cijfers. Derwa opende de score op het veld van zijn ex-club, maar Stal kwam met een elfmeter van Delarbre al snel op 1-1. Marten Snoeks stelde met een beauty orde op zaken (1-2). Nadat Stal bij drie opeenvolgende corners met het volledige elftal, inclusief goalie Kenens, de gelijkmaker probeerde te netten, incasseerde het een derde treffer via een verre boogbal van C. Carpentier. (gsb)

STAL SPORT: Kenens, Pirotte, Hermans, Delarbre, Bijloos, Mozu (74’ Doumkos), Veestraeten (80’ Loconsole), Deelkens (74’ Segers), Geys (80’ Van Den Winkel), Volders, Iaccino.

PEER: Kerfs, C. Carpentier (89’ Goossens), Ja. Bleyen, Vaesen, Swerts, Jo. Bleyen, Huibers, M. Snoeks (82’ J. Carpentier), Coenen, Do Ceu, Derwa (76’ De Poorter).

DOELPUNTEN: 47’ Derwa 0-1, 55’ Delarbre 1-1 (strafschop), 66’ M. Snoeks 1-2, 88’ C. Carpentier 1-3

GELE KAART: Coenen

SCHEIDSRECHTER: Koseoglu.

TOESCHOUWERS:120.

19-11-22 LINDELHOEVEN A 2 - STAL SPORT 2

Iedere ploeg nam één helft voor zijn rekening, waardoor het duel op een billijke 2-2 eindigde. In de slotfase van de eerste helft scoorde Stal twee keer via de dribbelvaardige Mozu en via Deelkens, die nog eens aan de aftrap verscheen. Jarne Vandebriel bezorgde Lindelhoeven een punt. Met een goede trap tekende hij voor de aansluitingtreffer en na late een corner van Meeus nette hij de 2-2. (gsb)

LINDELHOEVEN A: Mertens, Lemmens, Geunens, Catteeuw, Vanbuel (78’ Leën), Wielockx, Vandebriel, Goutsmet, Meeus, Mues, Demirci (46’ Claeys).

STAL SPORT: Kenens, Pirotte, Hermans, Delarbre, Basso (50’ Vanzeir), Bijloos (85’ Mondelaers), Mozu, Veestraeten, Geys (65’ Doumkos), Volders, Deelkens.

DOELPUNTEN: 39’ Mozu 0-1, 42’ Deelkens 0-2, 56’ Vandebriel 1-2, 87’ Vandebriel 2-1

SCHEIDSRECHTER: Lehembre.

TOESCHOUWERS: 150. (gsb)

12-11-22 STAL SPORT 1 - LOUWEL 1

Een strafschopdoelpunt voor ieder resulteerde in een 1-1. En daarmee schieten Stal noch Louwel iets op in het klassement. Uiteindelijk kon iedereen leven met het gelijkspel omdat iedere ploeg één helft de bovenhand had. De beste kansen waren wel voor Louwel. Zo duwde Kenens een lob van Caelen nog tegen de dwarsligger. (gsb)

STAL SPORT: Kenens, Pirotte, Hermans, Delarbre, Basso, Bijloos, Mozu, Veestraeten, Geys, Volders, Theys (46’ Vanzeir).

LOUWEL: Vanhoof, Didden, Pannemans, Swennen, Houben, Winkels, Knevels, Vanhees, Caelen (82’ Cox), Ferson, Maggen (72’ P. Hendrikx).

DOELPUNTEN: 34’ Maggen 0-1, 51’ Vanzeir 1-1.

STRAFSCHOP: 34’ Maggen (omgezet), 51’ Vanzeir (omgezet).

GELE KAARTEN: Volders, Caelen, Theys, Ferson.

05-11-22 BOORSEM A 3 - STAL 1

Stal klom via Hermans (op hoekschop) op voorsprong, maar met een mooi uitgespeelde aanval hing Palaia de bordjes snel gelijk. Daarna kreeg de thuisploeg voldoende kansen om de match snel te beslissen. Uiteindelijk zorgde Ubachs daar wel voor. Eerst trapte hij een vrije trap knap in de winkelkaak en in blessuretijd tikte hij de 3-1 binnen. (bs)

BOORSEM A: Jelle Kortleven, Davy Maes (71’ Yosuf), Morganti, Roy Sponga, Seddiki, Ubachs, Panis, Palaia, Jordy Sponga, Quinten Kortleven (89’ Vranken), Janssen (85’ Kocaslan).

STAL: Kenens, Hermans, Delarbre, Doumkos (78’ Loconsole), Bijloos, Veestraeten, Geys (54’ Deelkens), Mondelaers (58’ Vanzeir), Volders, Iaccino, Theys.

DOELPUNTEN: 16’ Hermans 0-1, 25’ Palaia 1-1, 73’ Ubachs 2-1, 93’ Ubachs 3-1.

GELE KAARTEN: Roy Sponga, Veestraeten.

SCHEIDSRECHTER: Claesen.

TOESCHOUWERS: 350. (bs)

29-10-22 STAL SPORT 3 - KFC HAMONT 2

Tweede driepunter voor Stal Sport. Verdediger Gillian Veestraeten, voor het eerst sinds speeldag twee in de basis, maakte het winnende doelpunt. Ferren Peeters bracht Hamont nochtans op 0-1 en tekende, na de gelijkmaker van Hermans en de 2-1 van Mozu, ook voor de 2-2. Veestraeten zette Stal op 3-2 en in de tien minuten extra time viel er geen doelpunt meer. (gsb)

STAL SPORT: Kenens, Volders, Theys, Vanzeir (86’ Iaccino), Basso, Pirotte (82’ Segers), Mozu, Delarbre (64’ Tombeur), Bijloos, Geys, Hermans.

HAMONT 99: Emmers, Geebelen (72’ S. Doms), Looijmans, Si. Schouteden, Spreuwers (61’ Tijsskens), F. Peeters, J. Peeters, Van Vlierden, L. Peeters, Thijs, Schetz.

DOELPUNTEN: 15’ F. Peeters 0-1, 28’ Hermans 1-1, 43’ Mozu 1-2, 48’ F. Peeters 2-2, 71’ Veestraeten 3-2.

RODE KAART: 90’ Basso (2x geel, Stal).

GELE KAARTEN: Mondelaers, Basso, Theys.

SCHEIDSRECHTER: Janssens.