Nieuws

Stal Sport speelt gelijk tegen As-Niel

januari 27, 2020

Vorige week lukte Stal Sport op Elen een doelpunt door een terugspeelbal die onder de voeten van de thuisdoelman in doel rolde. Vandaag overkwam Thuisdoelman Soner Aliostaoglu iets gelijkaardigs. Een terugspeelbal van Jonas Michels wipte even op, net op het moment dat de doelman hem wou wegkeilen. Daardoor miste hij zijn trap en rolde de bal in doel. Zo stond het aan de rust 0-1 voor de bezoekers en dat was toch wel tegen de gang van het spel in. Stal had inderdaad gans de eerste helft veldoverwicht, en een knal van  Piens was zelfs al tegen het doelkader gegaan, maar in plaats van 1-0 stond het aan de rust dus 0-1.

In de tweede helft kwam er meer evenwicht in de wedstrijd. Al resulteerde dat hoofdzakelijk in middenveldspel, zonder dat er veel mogelijkheden tot scoren te zien waren. En zo kabbelde de match naar het einde.Tot in de blessuretijd Ruben Bijloos een hoekschop rechtstreeks op de slof nam en staalhard binnenschoot. Diezelfde Ruben Bijloos had matchwinnaar kunnen geweest zijn, als hij niet even daarvoor een dot van een kans gemist had, maar de late gelijkmaker maakte dat enigszins goed. Met een uitmatch tegen rode lantaarn FC Turkse voor de boeg, is een punt tegen de nummer 5 vandaag mooi meegenomen.