Nieuws

Opnieuw verlies voor Stal Sport

maart 06, 2023

Met een zwaar gehavend elftal is Stal Sport er ook tegen Anadol niet in geslaagd de kentering in te zetten.

De Heerbaanjongens bleven alweer met nul punten achter. Het begon nochtans goed voor de thuisploeg die een vrij evenwichtige beginfase op de mat legde tegen een tegenstrever die ook niet het allerbeste voetbal bracht. En dat resulteerde na 20 minuten in een voorsprong voor de gastheren. De bezoekende doelman vergat een korte terugspeelbal op te rapen en Wout Deelkens was er als de kippen bij om de bal in doel te leggen. Meteen een 1-0 voorsprong voor Stal, dat daar echter niet lang kon van genieten. Vier minuten later werd een Anadolaanval door Aydin binnengewerkt vanuit de rebound nadat doelman Kenens eerst nog redde. Die gelijke stand bleef op het bord tot even voor de pauze. Opnieuw liet de thuisverdediging zich in de luren leggen, dit keer door Aydemir, en met een 1-2 stand werd de rust bereikt.

De Stalse jongens kwamen gedreven uit de kleedkamer in een poging om de scheve situatie recht te zetten. Een schot van Wout Deelkens zoefde voorlangs, maar de bezoekers lieten zich niet onbetuigd en slaagden erin de voorsprong uit te diepen. In de 63 ste minuut tekende Murat Bayraktar de derde bezoekende treffer aan. Tien minuten later kwam er opnieuw hoop voor Stal, toen Ruben Bijloos fraai uithaalde en de score op 2-3 kon brengen. En luttele minuten later was de gelijkmaker in zicht: de doelman kon de bal echter nog met één hand beroeren, zodat hij net naast de paal buiten ging. Tien minuten voor tijd kreeg Alexander Theys een tweede gele kaart onder de neus geduwd en mocht hij vervroegd naar de kleedkamer. De verdediging lag nu helemaal uit mekaar en dom balverlies leidde uiteindelijk tot de 2-4 eindstand die alweer door Murat Bayraktar werd aangetekend. Een knal van Wout Deelkens in de laatste minuten vloog ook nog eens naast, zodat er niets meer wijzigde. Stilaan wordt de situatie van Stal uitzichtloos en komt derde provinciale steeds dichterbij.