Nieuws

Stal sport keert met lege handen uit Anadol terug

oktober 08, 2018

Demensen van Anadol hadden duidelijk aan hun veld gewerkt, nadat everzwijnen hethadden omgewoeld, maar ondanks alle moeite was het veld zeer slechtbespeelbaar. Dat was uiteraard voor beide ploegen het zelfde, maar in de eerstehelft had vooral Stal het meeste last van de botsende en capriolerende bal.Anadol domineerde de ganse eerste periode en we konden geen enkele doelkans vande bezoekers noteren. De thuisploeg dreigde vooral op stilstaande fases. Enkelevrije trappen leverden telkens groot gevaar op, maar doelman Girardi behoeddeStal voor een doelpunt. Het spel van beide ploegen was echt niet te genietentijdens de eerste helft en menig toeschouwer slaakte een zucht van verlichtingtoen de rust werd gehaald met een logische 0-0 stand.

Stalkwam gedrevener uit de kleedkamer en herstelde het evenwicht. Meer nog, het namzelfs de bovenhand. Al bleef ook Anadol gevaarlijke tegenstoten uitdelen. Naeen kwartier in de tweede helft noteerden we kort na mekaar een drietal kansenvoor de bezoekers, maar ze werden allemaal gemist. En dan gebeurt het meestalaan de overzijde. In minuut 77 ging een thuisspeler tegen de grond in hetstrafschopgebied en de scheidsrechter legde de bal op de stip. Zevne zette zichachter de bal en schoot Anadol op voorsprong.

Stalging nu verwoed op zoek naar de gelijkmaker, maar de vijf kansen die we in hetresterende kwartier nog konden noteren, werden stuk voor stuk gemist, zodat eenpuntendeling er niet meer inzat. Beide ploegen blijven zo in de kelder van derangschikking en kunnen maar beter snel punten pakken in de volgendewedstrijden.