Nieuws

𝗞𝗥𝗖 𝗣𝗲𝗲𝗿 𝘃𝗲𝗿𝗽𝗹𝗲𝘁𝘁𝗲𝗿𝘁 𝗦𝘁𝗮𝗹 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁

maart 26, 2023

Exact 21 minuten heeft Stal Sport in Peer kunnen standhouden tegen het nummer 5 uit de klassering.

Toen begon een doelpuntenfestival dat tot een 10-1 overwinning voor de thuisploeg leidde. Tussen minuut 21 en minuut 25 had doelman Wim Kenens er al drie in zijn netten liggen. En nog voor de rust stond er al een forfaitscore op het bord. De thuisploeg vond de openingen vaak op hun linkerkant, van waar de voorzetten voor doel gegooid werden. De onervarenheid van de Stalse defensie verbeterde er niet op toen ook nog Ruben Bijloos tien minuten voor de rust moest vervangen worden. 5-0 aan de rust was de droge tussenstand.
Na enkele minuten in de tweede helft werd het 6-0, maar doordat Stal moedig bleef verder voetballen, kon het plots in de 52ste minuut toch tegenscoren via Alexander Theys. Uitstel van executie echter, want even later viel doelpunt nummer 7 voor de thuisploeg, die dat later nog enkele keren aandikte, tot er in de 79ste minuut 10 op de teller stonden.
Frappant detail aan deze wedstrijd: beide doelmannen werden gewisseld, waarbij de bezoekende reservedoelman Ali Sevindik nog enkele keren voor spektakel zorgde en ook nog enkele fraaie reddingen uit zijn hoed toverde. Stal moest echter de wet van de sterkste ondergaan en verloor met zware cijfers.